21 March 2018

Kenapa Youth™ berbeza dengan Skincare lain?

12:08 pm 0
Kenapa Youth™ berbeza dengan Skincare lain?



❤ CLINICAL RESULTS WITHOUT COMPROMISE™

❤ DIJAMIN 100% MAMPU MENGUBAH USIA KULIT KITA MENJADI LEBIH MUDA

❤2/3 DARIPADA WANITA TELAH MENGUBAH USIA KULIT MEREKA KEPADA SEDEKAD LEBIH MUDA

❤ 100% WANITA TELAH DIBUKTIKAN SECARA KLINIKAL MEMILIKI KULIT YANG KELIHATAN LEBIH MUDA

❤ 100% VEGAN, BERASASKAN TUMBUHAN

❤ 8 PATENT PENDING

❤ MENJALANI 8TAHUN KAJIAN

❤ BEBAS DARIPADA 1500 BAHAN KIMIA TERLARANG

❤10X UNTUK MEMPERCEPATKAN PEMBAHARUAN SEL KULIT.

Seawal 7hari pun dah boleh rasa kelainan tau bila guna Youth™ ni.

Nak kan Skincare yang selamat, berkesan 100% dan semulajadi. Pilihlah Skincare Youth™ ye.Nak order boleh hubungi :

Kak Iera 
CALL/WHATSAPPS 012-9153763

zzarirah@gmail.com


22 February 2018

Inspirasi

3:48 am 0
Sebagai Seorang guru Kak Iera nak menjadi semangat dan inspirasi kepada pelajar untuk berjaya dalam pelajaran akedemik dan juga sahsiah diri
Ibu kepada 3 anak comel
Kak Iera nak jadi seorang ibu yang sentiasa nak pastikan yang terbaik dari segi pendidikan dan juga hidup selesa
Dan juga berusaha berikan terbaik untuk anak anak melalui penyusuan eksklusif 
Nak anak anak lihat kak Iera sebagai ibu yang bagi the BEST!
Sebagai Mentor dan Founder Awesome Legacy dan menjalankan BISNES Shaklee kak Iera nak jadi mentor yang terbaik dan boleh dicontohi
Masalah adalah Cabaran dan bukan halangan untuk berjaya !
Go fight fight fight!

Shaklee YOUTH Skincare!

3:47 am 0


Produk skincare baru yang bakal jadi viral tauu...
Bukan calang calang skincare sebab Kajian dijalankan selama 8 tahun untuk pastikan penghasilan yang betul betul berkualiti dan terbaik
Info mengenai set Youth Skincare:
 Diuji oleh Pakar Oftalmologi
Diuji oleh Pakar Dermatologi
8 paten- paten diproses
 100% vegan, berasaskan tumbuhan
 100% telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yg kelihatan muda
Bebas daripada 2500 bahan kimia terlarang
Gluten free
Tidak diuji ke atas haiwan
Guna Youth kulit wajah 10tahun lebih muda dari usia
Sesuai untuk semua jenis kulit
Bestkan skincare baru Youth ni?
InshaAllah Mac 2018 dah ada dipasaran.
Jom buat pre-order sekarang dengan Kak Iera 012-9153763

Prestasi perniagaan

3:47 am 0
Prestasi perniagaan mesti ada peningkatan
Mesti ada kemajuan
yang paling penting wajib monitor
Barulah semangat barulah nak terus maju dan bertapak
Tapi macamna nak pastikan prestasi business kita ada kemajuan?
1) Rekod segala jualan dan keuntungan
2) Bandingkan jualan semasa dan juga bulan lepas atau tahun sebelum nya
Ini perkasa asas yang kita kena buat
Belom buat ?jom mula sekarang!

Ini leader saya Lina Iryani

3:47 am 0
Ini leader saya Lina Iryani Seorang supervisor dan Founder Aurora Family

Alhamdulillah sentiasa bersemangat positif
Seorang guru dan juga Shaklee independent distributor
Doakan kami sama sama berjaya dalam BISNES Shaklee ni ya sahabat FB sekalian
Pada siapa yang nak join team Awesome legacy dan juga Aurora Family jom kalian semua di alu -alukan
Tapi cepat tauuu... Februari banyak benda yang menarik, banyak yang kita boleh capai
Kak Iera,
Founder Awesome Legacy
012-9153763

REWARD

3:46 am 0

Nak kasik semangat mesti ade REWARD diri
Yeke? Korang macamna?
Macam kak Iera reward ade beli tudung baju tapi alkisah sadis sokmo beli online tak kena selera
Singkat la , jarang la , warna tak kena la.hahaha
Ala ala high taste la kununnya...gaya nya akak ni kena ade fashion designer sendiri la
Beli pam susu pon dekat 1k pun reward juga.hahahah
Baru lah semangat nak mengepam
katanya kan nak sampai 2 tahun hehehee
Next coming soon kak Iera menabung utk skincare Youth paling best
Beli la apa pun ikut taste masing masing nak reward diri kan
Tak perlu bersifat nak menunjuk pada orang
Janji kita puas hati
Dan of course terus mendorong kita lagi semangat untuk bekerja
Jom tambah list nak beli untuk REWARD DIRI!

Obses Shaklee?

3:46 am 0
Ye memang..hihi obses bukan sesaje tauuu
Bermula ikhtiar Set kesuburan
Set Kehamilan
Set menyusu
Set Berpantang
Semua kak Iera dah cuba
Dan Alhamdulillah rasa #shakleeEffect
Sebab kesan best dan positif kita nak share dengan kawan kawan
Tambah lagi Shaklee company yang dah terbukti semua vitamin selamat dan terbukti berkesan
So kenapa pulak tak OBSES? hihi


Kak Iera;
012-9153763
Awesome Legacy Founder

downline

3:44 am 0
Sebelum ni Kak Iera ada up cerita pasal Lina Iryani dan Haida Hashim
Memang kagum dengan semangat juang mereka even sibuk dengan tugas hakiki namun cinta dengan Shaklee tetap di hati
Tapi harini nak share mengenai downline kak Iera juga iaitu kak Yantie Ramlus
Kak Yantie pada awalnya beli dengan harga retail kemudiannya decide nak nikmati harga ahli dengan sign up bawah kak Iera
Tak hairanlah kak kita ni nampak cun dari usia beliau sebenarnya...awet muda lah kiranya
Sebab beliau setia dengan vitamin kecantikan termasuklah vivix dan juga skincare nutriwhite
Insyallah tak lama lagi jadi pengguna Youth pula kan? Hehehehe
Yang dah lama dengan vitamin Shaklee tapi belom sign up keahlian inilah masa yang terbaik utk join dan nikmati pelbagai kelebihan
Nak serius berBISNES?
Lagi la kak Iera alu alukan

Rasa lemau?

3:41 am 0



hihi sebenarnya perkara ni biasa..
sama ada dalam kehidupan seharian atau pon bisnes
rasa malas jap
rasa nak berehat -rehat aje taknak buat apa -apa
Kak Iera rasa semua pernah kan rasa macamni ?
tapi bahaya kalau kita layan semua ni lama lama
So macamna nak keluar dari rasa lemau ni?
Kalau rasa lemau kat rumah ..
keluar la kejap pergi jalan jalan
pergi bandar ke sekejap
susana yang lain dari kebiasaan biasanya kan merubah mood kita yang lemau ni
kalau dah keluar tu pergilah lepak lepak kat kopitiam ke minum kopi panas ke
layan kek kat secret ke
( sekali sekala je tau )hahaha
Kalau yang muslim sentiasa amalkan istigfar
banyakkan zikir,baca quran
Jangan lemau lemau lama sangat,
sebab lemau ni tak boleh bagi sale kat bisnes kita hahahaha
Jom back on track!