7 February 2014

TESTIMONI SET BERPANTANG- Pn SUHADA

Assalamualaikum dan selamat petang semua..

Disini saya nk cerite pengalaman saya menggunakan produk shaklee mase mengandung dan selepas bersalin..

Mase mengandung di awal 5 bulan sya telah di perkenalkn oleh iera pasal produk shaklee.. mas tu sya cume amik omega guard dan meski shake je.. pasai sya ni asthma mse pregnnt.. pastu dahulu amik asthma hilang.. mkn vit iberet folic sembelit bagai nk rak.. iera pun bg esp alit kat sya.. dah try 1 week alhamdullilah hilang.. terus sya amik esp.. pastu after deliver sya amik esp alfafa omega guard vit lea oste.. badan rase segar je..mse nk meneran hanya 2 kali je.. padahal mse deliver sya tak mkn ape ape pun.. cume mlm tu saya sempt minum esp 200 ml.. mmg ade tenage..

Ni bab mse berpantang plak:

Duk kat wad 1 hari je bleh blik. Mase misi dtg umah cek beby ade kuning skit tp tak tggi. Tak masuk wad pun... then misi cek luka dia kate luke cantik je.. parut kat perut pun tak nmpak.. cume kesan parut mengandung ank prtams je nmpak skit.. harian ke 2 saya dah bleh buang air besar dgn sng ati coz tak sembelit pun..
Lepas sebulan sya suh suami cek luka bersalin pastu dia agak terkejut tiada kesan jahitan kat private pert saye tu.. cume luka yg anak pertama ade nmpak skit.. sepanjng menyusu pun breast saya tak bengkak walau susu tgh sarat...
Memang nmpak kesan penggunaan shaklee bg ank pertama dan yg ke dia ni..alhamdulillah sya akn terus setia dgn shaklee..