4 October 2014

RESEPI ESP YANG YUMMY!

Assalamualaikum..bercerita tentang pengambilan ESP kali pertama saya masa bulan puasa tahun lepas.Masa tu start breastfeeding Irfan.Masa tu saya ambil ESP dan kurma saja...so bagi yang consume ESP tapi rasa bosan asik resepi yang sama je..apa kata kita ubah selera skettt...jom layan cadangan resepi kat bawah ni... 



**ESP + Air suam

**ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)

**ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)

**ESP + SusuAnmum

**ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee

**ESP + Nesvita 3in1

**ESP + jus twister tropicana

**ESP + Ribena

**ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)

**ESP + Milo/Horlicks

**ESP + sirap bandung

**ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)

**ESP + KOKO + OAT

**ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL

**ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)

**ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk <<<<-- blend

 **ESP + meal shakes + MILO<<<<--- sejukkan SEDAP.

**ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)

**ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung <-- blend, pastu letak ketul ais, sedap n kenyang

Haaaa... amacam banyak tak..hehe ni cadangan saje,,if kowang ade cadangan lain yang lagi best bole jer try..asalkan jangan PANAS tau,..nanti ROSAK PROTEIN dalam esp kita tu...

yang nak restok bekalan ESP or ada nak tanya apa- apa mengenai ESP atau vitamin lain kat ibu irfan..just contact ok!

ZARIRAH BT ZULKIFLI(iera zul)
012-9153763