19 September 2014

KHASIAT MEALSHAKE UNTUK KANAK -KANAK


ASSALAMUALAIKUM..salam sejahtera..rasanya tak terlambat lagi saya nak update entry pasal mealshake ni .Mestila excited nak share nutrisi lengkap yang satu ni ngan korang.sebab apa?? Sebabnya bulan September hinggala Oktober ni ada promosi beli 3 percuma 1. Best kan??

 

Ada yang tanya apa yang bestnya? Apa khasiatnya si MEALSHAKE ni?Kali ni nak bincangkan manfaatnya kepada kanak -kanak.Sebagai ibu saya pasti semua sentiasa nak yang terbaik untuk anak -anak.Nak lihat anak membesar dengan sihat jauh dari penyakit yang selalu menyerang macam selesema dan demam. Salu nya mereka ni mudah berjangkit dengan kawan kawan di pusat penjagaan kanak -kanak atau rumah pengasuh.

15 Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:

  1. Kurangkan Ekzema
  2. Untuk Tumbesaran
  3. Untuk Perkembangan Minda
  4. Untuk tingkatkan selera anak
  5. Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
  6. Untuk Anak kekal aktif
  7. Sebagai perlindungan dari jangkitan penyakit kepada anak-anak
  8. Meningkatkan berat badan anak
  9. Membantu anak fokus
  10. Membantu kurangkan kekerapan asthma
  11. Mengatasi masalah sembelit pada anak
  12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
  13. Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
  14. Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
  15. Supplement yang sangat mudah nak disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu


Sebarang pertanyaan boleh direct kepada saya ,fell free to help:


ZARIRAH BT ZULKILI
sid 930116
wassap/call/sms : 012-9153763
fb : Iera Zul