4 October 2014

ESP PROMOSI OKTOBER 2014

 BERITA GEMPAK!!

Salam promosi ESP lagi...memang terbaiklah..kali terakhir promosi adalah bulan Mac 2014.Memang menarik kan?Promosi ni khas hanya untuk bulan ini.Serentak pulak promosi Mealshake yang masih berlangsung dari bulan SEPTEMBER.Ramai yang tak nak lepaskan peluang keemasan ni untuk dapatkan canister ESP masing masing.
Tak hairanlah kalo saya cakap masa ni la pengguna boleh beli harga yang jauh lebih MURAH .Ha..siap boleh dapat FREE MEMBERSHIP lagi kau...

 Soalan : cer explain sikit pasal promosi ni

Jawapan : ok promosi ni macamni...harga runcit bagi satu canister ialah rm150.Dengan pembelian 6 canister dalam satu masa akan melayakkan anda untuk dapat satu canister percuma lagi!

kira beli 6 PERCUMA 1 

harga Rm 900 adalah harga untuk bukan ahli iaitu harga retail..


Soalan : So kalau saya nak masuk ahli berapa RM pulak harga satu canister???


jawapan :haa...kalau untuk ahli sure lah harganya lebih murah dan anda layak dapat KEAHLIAN PERCUMA dengan syarat kena beli 6 canister lah sekali gus.eheheh


Soalan :Kalau saya nak beli satu canister je tak layak ke dapat harga PROMOSI? tak boleh ke beli satu je??

jawapan : boleh ,if kowang nak beli satu canister je..tapi pasal harga promosi kena call saya dulu la.meh kita sembang -sembang ok 😄😄