22 July 2016

SOHO di Raub,Pahang

:CABARAN BISNES DARI RUMAH::.

Harini saja nak berkongsi sedikit intisari kehidupan saya berbisnes dari rumah dengan  kawan-kawan semua.

Tarraaa.....ni lah small office in house or SOHO saya.Office kecik je di rumah ni.
Alhamdulillah baru je set up dalam bilik kecik ni sebab baru kemas..hihihi..
Sebelum ni bilik ni comot-comot sebab di sinilah  tempat simpan kotak dan buku buku kami, suami isteri

Alhmdulillah ade tempat lebih selesa sekarang untuk study or membaca.

Sebelum ni buat kerja #shaklee di mana mana..Almaklumla bisnes on the go katakan.Online pon dengan handphone sambil rest waktu free takde klas kat sekolah.. Hehehe

Okla..Nanti nak upgrade sikit lagi tambah bunga- bunga ke macam kawan saya kak Zarith Sofia . Baru semangat je nak buat kerja kan?


Iera Zul
930116
012-9153763

#tsunamishaklee
#team6
#shakleeraub
#TBA