27 August 2016

i-Reach SuperStar Reward dan Majlis Hari Raya

Baru ni telah berlangsungnya event daripada salah satu group leader Shaklee, iReach  Master LynaNoh.Dari pagi lagi ramai yang dah berkumpul di Ittqan Training Center,Putra Heights sempena Raya Gathering dan iReach Superstars Awards.


Alhamdulillah kami sampai juga walau sudah lewat. Yela...tak jadi nak bertolak awal macam yang dirancang lebih awal.Ada hal So,saya dan suami bertolak pagi-pagi Sabtu tu jugak.
Sempat juga ambil award dari atok Z

Banyak betul sharing dan tips diterima sepanjang majlis berlangsung.Cerita perkongsian
daripada Master Lyna Noh dan juga Kak Harlina Chalo berkaitan trip Orlando baru-baru ni membuatkan semua orang teruja

Tahniah kepada semua pemenang iReach Superstars Awards. iReach membuka peluang ini kepada anak cucu cicitnya yang cemerlang dalam sales dan naik rank pada bulan- bulan lepas.Perkongsian dan tips-tips daripada pemenang award juga dimasukkan dalam agenda.Kasik kawan-kawan semangat nak capai juga.hehehe

Terima kasih atas penganjuran event ni
Terima kasih atas Award yang saya dapat
Terima kasih atas  perkongsian 
Mak Buyong semakin BERSEMANGAT !! GAMBAR SEPANJANG PROGRAM ISS BERLANGSUNGBersama Atok Z (super Upline saya merangkap pengasas group i-Reach)
 dan juga Nadia (Upline merangkap sepupu saya, Pengasas Group Bintang) Bersama Aisyah Humaira putri sulung ibu.Abang dan ayah takde dalam gambar.Ayah temankan abang tidur dalam kereta masa niTeam Bintang yang hadir pada Majlis ini. Lina, Nadia,Nurul Husna,saya dan juga Haidazura Hassim


Bersama Team RBO.Semua ni rakan rakan dari team upline kami Kak Lydzar Rusman
OK sekian dulu laporan program kali ni.Harap dapat join lagi  program anjuran akan datang.Insyaallah

"Your Future Will Be Exactly What You Think To Make It" - Dr. Forest C. Shaklee


Iera Zul
SID : 930116
012-9153763