19 September 2016

Kecilkan Pori- Pori Muka ?



Alhamdulillah..ni testimoni kawan saya .Pengalaman kami sama je dengan set skin care nutriwhite ni.Dalam masa seminggu sahaja sudah nampak perubahan.Pori pori di muka semakin mengecil.
Suami yang tegur ni..hehehe.Kembang semangkuk..Almaklumla suami kan orang yang paling hampir dengan kita.Yang menghadap muka kita hari -hari.Of course la En Husband tahu muka kita macamne ye tak? 
Ini semua kerja NUTRIWHITE ..hehehe. Alhamdulilah bermula dengan pencuci muka atau Gentle Deep Foaming Cleanser saya dah tambah beberapa lagi rangkaian Nutriwhite skincare ni.Nak tahu ?
Nanti saya kongsikan dalam entry selanjutnya.
Assalamualaikum