17 September 2016

Landmark Study Shaklee

Landmark ni something like yg kita guna utk kenalpasti sesuatu.

Cth org tanya.. apa landmark malaysia. KLCC salah 1 cth landmark malaysia...kan?
Masjid negeri shah alam cth landmark selangor
Legoland cth landmark Johor
Etc

So landmark ni digunakan utk kita jd kan rujukan

Landmark study Shakleepula ialah rujukan kpd perbandingan kalau org tanya pasal suplemen

 Landmark study sblm ni, org buat utk bandingkan antara org yg amek vitamin dan tidak ambil vitamin.

Landmark study shaklee plak, ditambah lg satu golongan perbandingan..

🌿 Org tak amek vitamin vs
🌿Orang amek vitamin (brand2 lain) vs
🌿Org amek shaklee

Dan seterusnya boleh rujuk slides tu.

Study ni .. result dia.. bagus atau tak bagus akan tetap dipublish dan dishare kpd umum tanpa mengira impak negatif pd shaklee.

Mr roger take the risk. Sebab dia percaya shaklee provide the best dan takkan keluar result tak baik..

So Dr Gladys Block & tim nya pun buat lah kerja beliau mengkaji dan membuat experiment pada sample yg dikumpul.

Terbukti result dia mmg good good belaka 😍
Ini cth result landmark study Shaklee.

Cth
1. Incidence of diabetes.

Biru : org tak makan vitamin
Merah : org makan vitamin ( bukan shaklee)
Hijau : org makan shaklee

Org yg tak amek vitamin yg ada risiko kena diabetes around 8%

Yg makan vitamin bukan shaklee lebih 10%

Yg makan shaklee 2%

Macam tu juga yg lain. Yg menunjukkan org yg amek shaklee ni risiko nak kena penyakit kronik2 tu sgt lah rendah.

Result ni semua based on experiment ke atas lbh 1000orang ( sample). Bukan main cakap2 je
Dan based pd pengguna yg dh makan shaklee for a very long term of time

Dan bertambah tambah kepercayaan dan proven lagi.. landmark study ni di "peer review" pula oleh pihak ketiga utk sahkan dan pastikan result landmark study ni benar benar BENAR.

Thats why saya dan anda semua memang boleh YAKIN & PERCAYA pada kualiti produk Shaklee. Bukan cap ayam bukan buat belakang rumah punya. Semuanya memenuhi standard dan piawaian. Diuji dan di sahkan lagi oleh pihak ketiga.

Sayang sangat dekat semua barisan vitamin Shaklee..muahhhh
Yang dah makan vitamin tapi bukan vitamin Shaklee.. jomlah CHANGE BRAND.. beralih kepada SHAKLEE

 (sbb korang takkan dapat jawapan produk yg uols makan sekarang ni ada landmark study atau tak)

Rujuk saya sebagai Certified Product Trainer untuk info vitamin Shaklee

Zarirah bt Zulkifli
Iera Zul 012-9153763

#landmarkstudyshaklee
#Shakleeraub
#tsunamishaklee
#team6