19 November 2016

All ABOUT LOVE


Jatuh cinta. Tu je la yang mampu diungkap dengan kata kata. Kata orang kalo dah cinta sanggup buat apa saja.Kalau cinta sanggup berhabis masa tenaga.

Chewahhh MUKADIMAH.....sebab cinta kat ESP dan Alfalfa dulu la yang membantu ibu menyusukan Irfan dengan bertenaga.Mengukuhkan lagi hubungan kami sebagai ibu dan anak.. Walaupun.masa tu bulan puasa energy dia lain macam tau..semacam.hahaha.masa mengandungkan Aisyah dan Ainul pon ada sahabat tegur akak segar,sihat dan bertenaga Je.Alhamdulillah
Cinta tu datang lagi bila dengan asbab Shaklee akak dapat lihat orang lain supaya lebih sihat,bertenaga dan cantik lepas consume shaklee.kita dapat bantu orang lain capai tahap kesihatan lebih baik dengan product yang selamat dan berkesan
Bermula dengan bonus tunai rm70 waktu bulan pertama akak mula semangaat.Alhamdulliah benih disemai kini membuahkan hasil! 
Best tau gaji tengah bulan.boleh shoping belanja family.takde la sengkek menanti next gaji.hahaha
Lagi cinta sebab bawah team yang hebat.bawah Ireach,Richfamily,family Bintang dan juga Awesomelegacy.Tq pada uplkne yang tak pernah jemu jemu bagi semangat,motivasi,tunjuk ajar bisnes dan juga ingatkan amalan rohani
Banyak lagi tauuu sebab akak jatuh cinta!
P/s: gambar hiasan je.hero akak posing ngan sepupu dia Adra.hehehe