10 November 2016

CINTA KALI PERTAMA


Ni lah vitamin pertama yang akak jatuh cinta.sesuai sangat la dengan jolokan "RAJA SEGALA TUMBUHAN" yang di anugerahkan. Hehe

Bermula dengan membantu akak menyusukan anak anak sejak dari anak pertama, Pastu rutin akak ke toilet jadi cantik..Yela..cer korang bayangkan akak ni jenis FOOD LOVER so kalau tak membuang dalam masa seminggu memang masalah negara la.hihi

Bayangkanlah pernah sampai seminggu tak rasa nak melabur .Tapi Alhamdulillah dengan cik Alfalfa ni Syukur urusan ke toilet jadi beres

Oh ya Se lagi..laki akak jadi makin sayang ok..hihi..nak tau napa.pm tepi okay!

Suka bulan ni promosi alfalfa. Jadi grab peluang ni ye

#tsunamishaklee
#liveamazing
#shakleeeffect
#landmarkstudy