15 November 2016

Kenangan Zaman Muda Muda Dulu



Rindu geng lama #semesti batch 14.

Gambar ni geng puteri outing masa ni release tensen masa exam spm
Rindu semua rini Riny SarahNadia MiorNoor Aqilah Faza Ahmad Sidi
Masa sepanjang di semesti moment paling best bila involve dalam koir dan choral speaking conducted by Natasha Elina Roslan..best kan niena? Pulak tu ade iringan piano oleh abang Bob Burhan masa kita nyanyi..
Kenangan lain ialah asik kena gosip je ngan Zulfikri Faiq masa form 5. Akak pun pelik mai mana la gosip ni..myb abang faiq masa tu minat kak Iera Zultapi tak ngaku.hahaa.punyalah geng boys gosipkan kami sampai depa sanggup buat ucapan raya palsu ( masa tu deejay bertugas baca ucapan dedikasi dengan microfon) masa nak berbuka puasa kat dining hall ade satu hari ni.terkejut beruk akak masa tu tengah ambil air oren.huhu
Akak dulu tak femes pon dalam batch sendiri.tapi jadi sebutan gakla sebab gosip liar ni.ke keje Luqman Zainudin ekk..hahah
Sekolah memang moment paling best!
Rasa nak back to school kalo ade peluang