18 November 2016

Pelanggan Pertama Shaklee


Macam kak iera da kongsikan sebelum ni akak kenal shaklee melalui ESP dan juga Alfalfa masa menyusukan Irfan.Masa beli terus Nad Zaim ajak join ahli sebab boleh jimat.hahaa
Pastu ade satu hari,masa wekend seingat kak iera la..kak iera gi taman berjoging ngan cikgu sekolah.hehe sekalk sekala hujung minggu exercise ngn kawan kan..?
Pastu sambil jalan jalan kat trek tu..(eh kata jogging 😛) sambil la bersembang ngan kawan ni..pastu tak ingat macamne..terselit la yang die skang under treatment doktor.. And doktor sugest dia ambil suplemen. Pastu kak iera dengan tidak membuang masa lagi mengaku la dah daftar ahli dan jual shaklee.haahha
Kat situ la bermula nya keberanian dan rasa takde malu sebab masa tu niat nak tolong kawan..kawan kak iera ni pon orderla omegaguard masa tu.Alhamdulillah rezki pertama Allah permudahkan. Sebenarnya nervous jugak sebab tak tahu habis lagi study semua vitamin.Buku nutrisi pun baru dapat.tapi Syukurlah..upline kak tak lepas tangan,beri tunjuk ajar cara pengambilan vitamin pada akak
Bermula dengan pertama kini terus ada sambungannya.Alhamdulillah diberi peluang membantu kawan kawan meningkatkan tahap kesihatan
Happy tauu!