25 November 2016

Set Hamil Shaklee

Memperkenalkan set faveret akak..

jeng jeng jeng..ehhehe


Dengan set ni Alhamdulillah semangat pagi pagi gi sekolah.sihat sepanjang kehamilan..cuma bulan puasa ritu da stat macam asma sikit..doktor kata biasa especially bila kita ade sejarah masa kecik kecik dolu..

Suka set ni sebab boleh consume dari awal sampai la habis pregnant which is da bersalin berpantang dan sambungla sampai menyusu..cuma bila breastfeeding ni boleh la tambah alfalfa (promosi November) hehe

Alhamdulillah kehamilan yang kedua ni juga ibu masih setia set yang sama

Nikmat sihat dan bertenaga adalah nikmat tak terluah dengan Kata -Kata.Jom akak kongsi apa yang best dalam #sethamilshaklee ni

👍ESP
Minuman protein berasaskan SOYA. Walaupun orang selalu kata soya tak bagus, boleh sebabkan kemandulan, cyst, punca kanser dan sebagainya. Ternyata soya ESP tak sama dengan soya2 tu.
(nanti bab lain kita cita pasal ni)
Untuk iu hamil bagus esp bantu beri tenaga,elakkan angin gastrik, kuatkan rahim.

👍VITALEA
Multivitamin dan mineral yang PERTAMA dicipta di dunia. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi yang DIEKSTRAK daripada SAYURAN & BUAHAN.
Alhamdulillah sangat membantu memberi tenaga pada ibu dan elakkan masala

👍B-COMPLEX
Mengandungi KESEMUA 8 vitamin termasuklah 100% biotin dan asid folik.elakkan kecacatan pada janin,
membantu memberi tenaga & juga penenang stress.

👍SUSTAINED RELEASE VITA C

Berkesan dalam tubuh kita melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas.

👍OSTEMATRIX

Alhmdulillah tiada masalah sakit pinggang dan Krem kaki seperti dulu. Tidur lebih nyenyak dan bangun lebih fresh. Takde lagi masalah sembelit.

----------------------------

Supplement BUKAN PENGGANTI makanan seimbang dan sihat. Buah-buahan, sayur-sayuran dan air yang cukup tetap perlu diambil. Kurangkan pengambilan makanan/minuman MANIS.

Pesanan untuk semua Makyong semua supplemen BUKAN PENGGANTI MAKANAN . Ambillah supplement yang bersumber semulajadi untuk top up keperluan nutrisi untuk ibu & Si kecil kitap

IeraZul
012-9153763 🌸

#shakleeraub
#sahabatgua18
#tsunamishaklee
#liveamazing
#shakleeeffect
#landmarkstudy
 —