15 November 2016

Tips Legakan Cirit Birit



Saja nak share ngan korang sedikit tips bila kena cirit cirit..antara yang kita boleh usahakan ialah
1)Makan pucuk Jambu Batu
2)minum air rebusan ciku muda
3)Makan pil chit kit teck aun
Last time kena cirit birit yang agak teruk ni adalah 2 tahun lepas.Masa tu paling ingat minum air performance drink.Air ni yang Kak Iera ambil menggantikan air garam yang selalu klinik dan hospital bagi tu.Segar sikit rasa badan.Yela..banyak sangat dah cecair keluar dari badan.sampai naik lembik. Huhu
Pastu shake shake ESP je sebab badan tak bertenaga dah.nak makan nasi pun dah tak lalu.
Yang nak dapatkan performance drink dan esp boleh contact kak iera ok!
Iera Zul 012-9153763