20 November 2016

Upline Shaklee Kak Iera


Ni omak akak, Nad Zaim tengah live di Langkawi ikut national trip by Shaklee...

Comel je baju muslimah.memang akak suka fesyen baju gini sekarang.sejak jadi mak budak ni pakaian harus lebih sopan.hehehe

Tu kat tangan tu siap bawak air performance drink lagi. Shaklee dah bancuh siap siap dah untuk trip harini.
Whoaaa...best nya. Lega tekak dalam kepanasan nak berjalan seharian ni

Nad ni sebenarnya adalah sepupuku. Kitorang memang rapat dari kecik.pastu sambung sekolah menengah yang sama.Tapi lepas SPM macam dah lost contact dah.sebab kebetulan masa tu ikut mak balik kmpung atok belah Kedah...Dah jarang balik Gerik dan jarang jumpa Nadia ni.

Tapi Alhamdulillah dengan asbab Shaklee kami bermesej mesej kembali.yela sebelum tu masing masing sibuk dengan family masing kan..kira memula melalui whatapps jala,Boleh kira je brapa kali kami jumpa dari time akak sign up dulu.Tapi semua tu tak menjadi masalah..zaman kecanggihan teknologi skang ni yang menjadi masalah nya ialah kalo "TAK NAK"
Hehhe!