8 December 2016

Banyak sangat ke bonus?


Alhamdulillah tanpa GAGAL setiap 14hb setiap Bulan SHAKLEE akan masukkan bonus pada semua SID (Shaklee independent Distributor)
Ni komitmen akak yang pertama.Bayar installment kereta dulu.sebab suami dah kata da, "bonus awak pastikan mesti boleh bayar kereta ni ok?"

So take it as challenge 💪💪💪💪hehee.Kereta ni second hand.je pon.haaha..tapi tetapla kna bayar installment.ye dak???
Kemudian peruntukan untuk zakat,bagi mak dan peruntukan juga untuk restok vitamin.
Tak lupa belanja makan suami dan anak-anak .Reward diri dan family atas support dalam bisnes selama ini.Lepas ni misi membawa anak anak gi travel pulak.So marilah kita menggemokkan bonus kita Haida Hashim dan Lina Iryani.Kata nak gembirakan orang tersayang.hehe
Semoga dipermudahkan dan terus dimurahkan rezki akak dan juga SID yang lain.Amin
Yang Teringin nak JOIN #janaincome macam kami jom -jom akak sangat alu-alukan
Shaklee Consultant & Business Leader
🌿Iera Zul .012-9153763