2 December 2016

Manfaatkan Masa Cuti

CUTI dan CUTI lagi
--------------------------
Alhamdulillah dapat spend masa dengan anak anak dari ibu bercuti awal bersalin, sampai la bersalin kan Ainul di kampung, sampai la balik raub, masih cuti berpantang lagi sambung cuti sekolah pulak sekarang.hehe
Di kampung, Irfan dan Aisyah banyak blajar dengan nenek dan atuk.Pendedahan kepada kerja rumah.Bukan main seronok lagi.Yela seblum ni duduk raub hantar pengasuh.ibu ambil da petang.tup tup.dah malam kan anak anak..so masa memang terhad sangat.Tq atuk dan nenek yang sama sama bantu ibu mendidik anak anak dan banyak bantu ibu sepanjang masa berpantang di kampung
Sekarang sambung cuti di Raub kami masih meneruskan rutin yg sama.Irfan dan Aisyah bantu ibu.Bagi aktiviti yang lain skit.Takde la asik tengok tv dan main masak masak,main bola aje.hehe

Oh ya..yang paling best habit takbest irfan iaitu main game dah ditinggalkan.Yeay berjaya !!
bukan MUSTAHIL tapi BUKAN SENANG la nak buang ketagihan gajet ni.Tapi, ibu dan ayah berjaya
lakukannya! Alhamdulillah





Kakak Aisyah siram pokok anggur tok abah


Abang irfan dan kakak Aisyah masak -masak kat dapur


Tolong ibu sidai baju