3 December 2016

Pilihlah Aku~

Alhamdulillah sudah 3 tahun dalam Shaklee.Oh ya..depa tanya akak pakar dalam set apa..?

Akak suka set hamil, penyusuan dan juga berpantang,malah akak kenal Shaklee masa ambil set mnyusukan Irfan.Akak rasai kesan best dan superb..!
Menyusukan anak dalam keadaan berpuasa dan bertenaga,sambung pula hamilkan Aisyah dan juga menyusukan si kecik no 2 ni saya tak jemu jemu gali ilmu dan juga praktikkan.
So tak hairanlah akak suka beli pam susu dan melabur untuk ni.Jangan marah akak tak pakai barang mahal ke melawa sangat sebab saya memang sanggup korban untuk beli pam yang berkualiti dan juga user friendly pada akak.hehe
Oh ye..pasal pam susu ni.. Tak guna uolss beli mahal kalo tak guna tau.hahha.even yg manual akak pernah guna dan suka guna. Yang penting sekali lagi akak ulang..GUNA !
Jangan kau beli..masa mengepam pun ke lauttt.., ko jgn nangis la kata takde susu.hihi
Tu basic tau..more DEMAND more SUPPLY!!!
**Bab suplemen satgi kita smbung na....


**Spectra 9+ mmg terbaik,berbaloi akak beli .Harga dalam 500.korang survey la..macam macam pakej sekarang ni

InsyaAllah sekali mendaftar dan membeli dengan akak, akak akan pastikan korang tak terabai.Terabai macamana tu?

1) untuk ahli berdaftar untuk makan sendiri ,akak akan maklumkan promosi setiap bulan dan juga kelebihan vitamin mengikut promosi ataupon atas permintaan ahli.
2) untuk customer akak akan sentiasa follow up tanya khabar dan kesan pengambilan vitamin. Akak guide cara yang betul supaya kesan maksimum dapat customer rasai.
3) untuk anak -anak atau ahli yang nak BERBISNES dan SERIUS dengan bisnes Shaklee ni akak akan masukkan dalam group khas. Segala perkongsian ilmu,strategi dan motivasi boleh akak share untuk kemajuan bersama
Pesan akak pada yang nak mulakan SERIUS BERBISNES, jangan TAKUT,jangan JADIKAN ALASAN sebagai pengHALANG pada KEJAYAAN kita.

Salam Sayang Founder AwesomeLegacy
🌿Iera Zul .012-9153763