10 January 2017

Set Berpantang Cepat Sembuh Luka Bersalin



Alhamdulillah bermula episode kak iera gunakan set ni ialah semasa bersalinkan Aisyah lagi. Macamna Kak Iera tahu set berpantang ni cepat sembuhkan luka bersalin pembedahan? tahu beza sebab nya sebelom tu kan operation buang fibroid tahun 2010. Belah rahim juga.tapi masa tu akak belom kenal shaklee. Hanya makan ikan haruan dan juga limau nak bagi luka cepat kering.

Seingat akak la hari pertama dan kedua tu suami follow sampai masuk toilet la..takot akak jatuh.Sebab memang tak stabil masa tu jalan pon rasa nak jatuh dan berpaut.Seminggu pertama masa tu nak ke tandas or bergerak memang siksa Allah je lah yang tahu

Episod semasa bersalin ceaser Aisyah pulak,Alhamdulillah kak Iera dah kenal shaklee. Hari lepas ibu dah dibenarkan makan,ibu dah mula ambil ESP dan Vivix untuk tenaga 

Alhamdulillah set pantang ni takde masalah nak ambil dari hari pertama even baby kena demam kuning atau  jaundice.Masa Aisyah dan Ainul kena kuning pun Kak Iera masih continue ambil  vitamin. Ikut je petua bagus ni iaitu bagi anak susu ibu banyak banyak, InsyaAllah berkuranglah kuningnya nanti.Masa jaga Ainul di ward lagi best.. Akak sorang ni siap tak percaya ibu kena ceaser.”Cergas aihh!”
 dia kata.hihi

Oh ya cakap pasal set menyusu..set yang sama juga membantu.Alhamdulillah rezki anak -anak.Aisyah ibu menyusu sehingga setahun 2 bulan..itu pon drop production sebab ibu dah pregnant ke Ainul.hihi

Sembelit? Syukur tak pernah lagi rasa sembelit masa mengandung sampailah bersalin.Penangan ostematrix
Pesan kak iera pada ibu kat luar sana, set bersalin berpantang apa pun yang ibu ibu ambil, pastikan bawak manfaat dan khasiat pada ibu dan anak anak ok?
Kita kan di fasa penyembuhan?nak sihat cepat kan? Badan nak pakai lama oiii...haha

okla..ni antara barisan vitamin yang kak iera ambil


Alhamdulillah..rata -rata yang menggunakan Set Berpantang Shaklee memang puas hati.Rata-rata yang dah pernah bersalin sebelum ni dan berpantang dengan set lain juga kongsikan KELAINAN dan KEISTIMEWAAN set ni.Jom kita lihat macamna set ini membantu para ibu














TESTIMONI 1



Susu ibu makin bertambah
Berat badan dah turun 8 kilo!

TESTIMONI 2

Lukabersalin cepat sembuh dan rahim cepat kecut
Nak buang air besar pun tak takot sembelit


TESTIMONI 3


ak manfaat dan khasiat pada ibu dan anak anak ok?
Kita kan di fasa penyembuhan?nak sihat cepat Bagi siapa yang menunggu hari tu elokla bersedia dari awal