17 February 2017

Peneman setia ibu bekerjaya agar sentiasa aktif


Jadi ibu yang bekerja ni rutin setiap pagi bangun awal
Kadang seawal jam 5
Kadang jam 4
Bukan apa, malam kita tidur awal so kena la bangun awal keesokkanya,ye dak??

Alhamdulillah bermula rutin sesi mengepam stok untuk bekal Ainul
Siapkan pulak bekal untuk kakak
Hantar anak ke rumah pengasuh

Tiba di sekolah dengan kerja sekolah dan mengajar
Fuh...mencabar minda dan fizikal kalo dapat lagi kelas kelas belakang
Tapi semua kita redah je demi anak bangsa(chewahh)😊
Balik pulak ready nak melayan 3 buah hati yang comel dan memasak pula

PENAT? Tipu la kalu kata tak penat
Tapi Alhamdulillah dengan maintain tiga sekawan ni lebih berTENAGA dari biasa hari hari tanpanya.
Hari yang kita rasa lenguh lenguh badan pun,bila ambil ostematrix lebih rasa tidur nyenyak dan lena.Esok nak bangun pun senang even tidur sekejap je.

Mana lah Kak Iera tak JATUH CINTA
Manalah Kak Iera tak SETIA