9 May 2017

Kenapa Shaklee Jadi Pilihan?

Sejujurnya,Kak Iera sebenarnya memang berlatar belakang pendidikan Bisnes..Bermula dengan Diploma in Business Study kemudian sambung dalam Ijazah Pemasaran (Marketing)
Jangan wow sangat,hahaha... sebab masa ni ambil course bisnes sebab nak lari dari aliran sains.

Mula berniaga masa dah jadi cikgu.Masa ni mula berani jual kerepek kecil kecilan dan supply masa raya.Tapi bisnes ni payah juga sebab ambil stok dari kampung.dah la sekali sekala je balik kampung.hihi.

Lepas dari tu akak kenal Shaklee dan masih setia setalah empat tahun terjebak. Nak tahu kenapa?


1. Shaklee company yang sangat stabil dan kukuh.










2. Produknya. Premium kualiti dengan beratus ujian klinikal. Dan dibuktikan keberkesanan melalui Landmark studynya.




3. Tak perlu buat produk sendiri. Tak perlu ada banyak stok pun. Kak Iera order dengan duit yang client dah bank in pada akak dan Shaklee poskan terus kepada mereka.




4. Tahap kesihatan diri dan  famili jadi sangat baik. Anak-anak jarang demam dan saya sentiasa cergas dalam menguruskan rumahtangga.











5. Kawan-kawan yang Kak Iera coaching berjaya dapat 4 figure dalam family









Terima kasih semua pada kepada suami,keluarga, kawan-kawan yang banyak beri sokongan dan galakan. Especially suami  yang tercinta!

Sahabat sahabat yang nak sama sama menjana pendapatan dengan Shakle sangat sangat di alukan.Jangan lupa hubungi Kak Iera ok!


Kak Iera :012-9153763