17 August 2017

On the go Product :Ultimate Protection whitening Lotion



Pergi mana Mana...jalan jalan atau balik kampung yang ini lah peneman setia Kak Iera .Ultimate Protection whitening Lotion ni dah nak masuk 2 tahun kak Iera pakai.

Bagi yang suka simple.macam akak sapu ni tepek bedak sikit .Takdan nak make up tebal dan tak gemar.hihi

Bagus lotion ni sebab dia membantu Kak Iera elakkan dari surnburn yang teruk. Almaklumla kulit akak ni tak tahan panas.

Bagi yang suka pakai make up sapu lah lotion ni dulu kat muka .Confirm glowing hihi..

Ada juga Customer beritahu yang PUAS HATI sangat2 bila pakai NutriWhite Whitening Lotion ni sebab kulit dah kurang berminyak dan yang bestnya sebab JERAWAT KECUT!

Sedikit perkongsian lagi mengenai Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15


- Membantu mengelakkan kerosakan kulit dari matahari
- Mengurangkan keradangan kerana terdedah sinaran matahari
- Memberi perlindungan pada kulit disamping bertindak sebagai pelembap pelbagai fungsi
- Perlindungan kulit terhadap pencemaran alam sekitar

Jika Vitamin E shaklee digunakan untuk mencantikkan kulit dari dalam, maka Ultimate protection whitening lotion ini pula penting untuk penjagaan luaran kulit.



Berminat nak dapatkan Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 ?