10 September 2017

Kelebihan Join Ahli Shaklee

Khamis lepas kak Iera dapat mesej dari seorang bakal pelanggan dari Tersang, daerah Raub juga. Katanya nak cari untuk tenaga batin.Sebelum ni beliau dah consume vitamin E dan omega cuma bertanya ada lagi ke vitamin yang boleh membantu. So kak Iera bagi cadangan yang sesuai untuk beliau.
Dalam dok mesej mesej tu pakcik ni tanya macaman cara nak join ahli dan juga apa kelebihan join ahli Shaklee ni ?

Alhamdulillah setelah 4 tahun join memang kak Iera tak nafikan banyak kelebihan .Jom Kak Iera share dengan semua antara kelebihan join ahli shaklee.



1) UNTUNG RUNCIT

Sekali mendaftar sebagai ahli anda layak mendapat harga ahli setiap kali membuat pembelian terus di branch ataupun belian secara online
Kemudian anda layak untuk menjual vitamin atau mana mana produk Shaklee dengan harga runcit
Keuntungan setiap produk adalah berbeza dan boleh mencapai sehingga 20 %!

2) BONUS

Bonus bulanan akan dimasukkan ke dalam akaun semua SID yang layak ( yang melepasi point 150) setiap 15 hb setiap bulan tanpa gagal.Jumlah bonus yang di beri adalah  bergantung pada jualan kumpulan dan jualan sendiri



3) FREE VVIP TRIP

Seterusnya yang paling best ialah peluang untuk menikmati pelancongan yang di taja sepenuhnya bagi percutian dalam ataupun percutian antarabangsa ( bagi yang memenuhi kelayakan yang ditetapkan )
Antara yang best ialah free ticket, free makan, free hotel, free transport, layanan VIP exclusive. Anda juga berpeluang bawa pasangan, anak anak atau ibu bapa

4. Peluang untuk mendapat bonus kereta

Jika memenuhi syarat kelayakan car bonus program. Boleh beli apa saja kereta idaman ataupun gunakan duit bonus ini untuk bayar installment kereta atau kegunaan lain!



5. Marketing guna media sosial. blog, Facebook, Instagram dan Whatsapp

Marketing atau cara pemasaran yang udah sebab tidak perlu keluar rumah untuk buat sales.
Konsep dropship. Ada order dari customer kita oder saja dengan Shaklee Online. Mudah kan.

6.Tunjuk Ajar dan Bimbingan dari Mentor

Mentor@ Upline @Leader akan memberi tunjuk ajar dan perkongsian ilmu.SEbagai downline, kita hanya kita perlu buat apa yang dah diajar.Mengikut pegalaman dan pemerhatian kak Iera sendiri,sesiapa yang raji,  ikut apa yang mentor dah ajar,insyallah sales dan group akan berkembang dengan jayanya!




7. Yuran keahlian yang RENDAH

Pendaftaran untuk keahlian Shaklee seumur hidup hanya RM79.50 !
dan juga renewal fee setiap tahun adalah rm30 sahaja.Sangat sangat murah dan nilai yang rendah jika mahu dibandingkan dengan mafaat yang kita perolehi


So..tunggu apa lagi? Hugungi Kak Iera sekarang untuk maklumat lanjut dan DAFTAR AHLI SEKARANG!


Kak Iera 
CALL/WHATSAPPS 012-9153763

zzarirah@gmail.com