6 January 2018

Cara tingkatkan sale dalam bisnes MLM




"Takde sale takde lah bisnes"
Betulla tu…dalam bisnes kita inilah kayu pengukur kita ok ke tak ok ke ..?perlu ade penambahbaikan ke setiap bulan untuk terus maintain?
So macamana nak gandakan bisnes setiap hari,setiap bulan agar lebih baik dan berkembang?
1) Set Target
Pastikan tulis dengan jelas target set dan juga teruskan perancangan dengan apa yang kita nak buat agar lebih jelas
2) Sharing!
Macam Kak Iera setiap hari akan share di facebook mengenai vitamin Shaklee yang Kak Iera makan .Pengalaman menggunakannya dan juga of course testimoni customer.
Gunakan juga instagram dan juga blog sebaiknya.
Offline sharing pun sama kena buat, kongsi dengan kawan kawan dan juga cari potential customer
2) Coaching
Keep in touch dengan downline .Setiap hari penuh kan dengan pengisian dan sharing ilmu dengan downline .Kasik semangat motivasi agar mereka terus berjaya dan bergerak seiring dengan target masing masing.
Aa yang nak belajar dan berminat nak berbisnes dengan Kak Iera bersama Shaklee? jom ~
WA: 012-9153763
Kak Iera,
Founder Awesome Legacy