6 January 2018

Iera Shaklee

Salu jugak Gpk Hem Kat sekolah dok memanggil "Iera Shaklee" Kat sekolah ni.Ada panggil tokey.Kak Aminkan je la.hihi
Suka bila orang ingat Shaklee ingat kak Iera..hehe
Sebenarnya kak Iera dengan Shaklee ni mula dengan set penyusuan masa menyusukan Irfan sampai la sekarang masih mengusung lagi Pam ke hulu ke hilir. 
.
Lepas tu kak Iera banyak share tentang bersalin secara Ceaser
Sakit oooi bsalin Ceaser selama 2 kali
Tapi Alhamdulilah semuanya dipermudahkan dengan sembuh cepat dengan pengambilan Vivix masa berpantang
.
So kepada bakal mak mak yang nak berpantang dan juga menyusukan anak meh rapat kita share passion ni
.
Oh ya..yang paling best kita mak mak yang bekerjaya dan mampu buat bekal setiap hari untuk si comel secara konsisten
Meh belanja picture cooler beg.hihi
Peneman ke Sana sini kak Iera




Kak Iera,
Cikgu Jual Shaklee