6 January 2018

Kepentingan Vision Board





Pernah dengar vision Board?

Sebelum terjebak dengan bisnes ni tak pernah dengar dan takde idea apa itu vision board .hehehe
Vision Board sangat penting dalam mencapai target bagi yang berbisnes
Sekarang dah tahu dan lebih jelas dengan penerangan mentor -mentor Shaklee
Senaraikan perkara yang kita nak sangat capai.Nak sangat beli.Letakkan masa bila kita nak capai perkara tersebut dan jugak lebih baik
Macam kak Iera untuk tahun 2017 Ada impian yang Kak Iera dah berjaya capai.Ya Allah...bila tengok balik vb nak nangis..sebab ni impian aku,aku tulis dan Allah izinkan aku capai untuk bayaran zakat tahun lepas melepasi dari jumlah dalam Vb!
Sebenarnya bila kita tulis kita aktifkan minda separa sedar kita lebih semangat dan bekerja lebih kuat untuk capai semua yang kita mahukan
Jom jangan takot nak berMimpi!