22 February 2018

downline

Sebelum ni Kak Iera ada up cerita pasal Lina Iryani dan Haida Hashim
Memang kagum dengan semangat juang mereka even sibuk dengan tugas hakiki namun cinta dengan Shaklee tetap di hati
Tapi harini nak share mengenai downline kak Iera juga iaitu kak Yantie Ramlus
Kak Yantie pada awalnya beli dengan harga retail kemudiannya decide nak nikmati harga ahli dengan sign up bawah kak Iera
Tak hairanlah kak kita ni nampak cun dari usia beliau sebenarnya...awet muda lah kiranya
Sebab beliau setia dengan vitamin kecantikan termasuklah vivix dan juga skincare nutriwhite
Insyallah tak lama lagi jadi pengguna Youth pula kan? Hehehehe
Yang dah lama dengan vitamin Shaklee tapi belom sign up keahlian inilah masa yang terbaik utk join dan nikmati pelbagai kelebihan
Nak serius berBISNES?
Lagi la kak Iera alu alukan