22 February 2018

REWARD


Nak kasik semangat mesti ade REWARD diri
Yeke? Korang macamna?
Macam kak Iera reward ade beli tudung baju tapi alkisah sadis sokmo beli online tak kena selera
Singkat la , jarang la , warna tak kena la.hahaha
Ala ala high taste la kununnya...gaya nya akak ni kena ade fashion designer sendiri la
Beli pam susu pon dekat 1k pun reward juga.hahahah
Baru lah semangat nak mengepam
katanya kan nak sampai 2 tahun hehehee
Next coming soon kak Iera menabung utk skincare Youth paling best
Beli la apa pun ikut taste masing masing nak reward diri kan
Tak perlu bersifat nak menunjuk pada orang
Janji kita puas hati
Dan of course terus mendorong kita lagi semangat untuk bekerja
Jom tambah list nak beli untuk REWARD DIRI!